De Hofstad, Hofveld 52, 7331 KE Apeldoorn

Telefoon: 055 - 540 11 39
Wijkkas: NL69.RABO.0393.409.376 t.n.v. “PKN Wijkgem. De Hofstad”.

       

Gespreksgroepen

De gebedskring komt elke donderdagavond om 19:15 uur in de Van Galenstraat 19 bijeen.
U bent van harte welkom. Als u wilt, kunt u ook gebedsonderwerpen aan ons doorgeven, ook via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Contactpersoon: Gerda Breeman. Zij is op de hoogte van de locatie waar de gebedskring plaatsvindt.

De Gemeente Groei Groep (afgekort GGG) is een gespreksgroep om met elkaar te groeien in geloof en gemeenschap. Op dit moment zijn er 2 groepen. De 1e groep komt bij elkaar op de 1e vrijdag van de maand tussen 13.30 en 15.30 uur bij een deelnemer thuis op een vast adres. De 2e groep komt bij elkaar op de 2e vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur, ook op een vast adres. Als gespreksonderwerp gebruiken we materiaal van het Evangelisch Werkverband. Op dit moment werken we vanuit het boekje: Leef je geloof! De brief van Jakobus, de broer van Jezus. Naast studie besteden we ook aandacht aan elkaar om zo met elkaar mee te leven. Het protocol is hierbij dat alles wat wordt gedeeld binnen de groep blijft. Als je belangstelling hebt voor zo’n bijbelgroep kan je je aanmelden bij Grietje Hoekstra telefoon 055-5410476.

Ook is er een bijbelkring gestart voor jong-volwassenen die het boekje van het Evangelisch Werkverband gebruiken over de Heilige Geest. Deze groep komt 1x in de maand op vrijdagavond bij elkaar. Ook hier geldt: heb je belangstelling dan kan je je aanmelden bij Grietje Hoekstra telefoon 055-5410476.

Inspiratie opdoen, kracht ervaren, zorg delen, verdriet uiten, bemoediging krijgen/geven, leren, bidden, zingen. Dit zijn enkele ingrediënten die zoal aan bod komen op de bijeenkomst van de Vrouwenverdiepingsochtend.
Aan de hand van de boekjes op de 2e woensdagochtend van de maand vanaf 8.45 uur thuis bij één van de leden gepraat over Bijbelse thema’s.
In het kort zien de ochtenden er zo uit:
Er wordt begonnen met koffie/thee en na het zingen van één of meerdere liederen volgt het kringgebed.
De Bijbeltekst uit het hoofdstuk van het boekje wordt gezamenlijk gelezen en besproken.
Vervolgens kan ieder voor zichzelf nadenken over de aansluitende vragen behorende bij het thema.
Daarna worden elkaars ervaringen uitgewisseld.
Deze ontmoetingen leiden vaak tot prachtige gesprekken c.q. ervaringen en voelen als een warme deken.
Voor meer informatie kunt u Margreet Heij (055 5334390) bellen.