De Hofstad, Hofveld 52, 7331 KE Apeldoorn

Telefoon: 055 - 540 11 39
Wijkkas: NL69.RABO.0393.409.376 t.n.v. “PKN Wijkgem. De Hofstad”.

       

Gespreksgroepen

De gebedskring komt elke donderdagavond om 19:15 uur van Galenstraat 19 bijeen.
U bent van harte welkom. Als u wilt, kunt u ook gebedsonderwerpen aan ons doorgeven, ook via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Contactpersoon: Gerda Breeman. Zij is op de hoogte van de locatie waar de gebedskring plaatsvindt.

Eenmaal per maand komt deze groep bijeen bij één van de leden thuis. Tijdens deze avonden zijn we op een eigentijdse en praktische manier met het geloof bezig.
Traditie is ondertussen ook het bakken van oliebollen vlak voor oud en nieuw.
Interesse? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:  familie De Boer of de familie Wouters: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De gemeentegroeigroep is een gespreksgroep die bij elkaar komt op meestal de eerste vrijdag van de maand tussen 13.30-en 15.30 uur, op wisselende locaties.
Jezus investeerde de meeste tijd in het onderricht geven aan 12 leerlingen. Zo werkte Hij in een kleine groep. Dit willen wij ook doen in de GGG. In de intensiteit van het onderlinge gesprek groeit de gemeenschap met God en elkaar. Hierbij gebruiken wij de komende 2 jaar het boekje Sterk en moedig als Jozua, uitgegeven door het EvangelischWerkverband.
Naast ontmoeting praten we dus met elkaar over ons geloof, hoe wij het persoonlijk beleven en in de samenleving. Hierbij willen we luisteren naar wat we in de bijbel lezen, maar ook naar elkaar. Wat we zo met elkaar delen blijt binnen de groep. Dat hebben wij met elkaar afgesproken. Wij willen op vrijdag 7 september starten bij de familie Mulderij, Eerste Wormenseweg 380, dat is boven Dok Zuid.
Daar wij op verschillende adressen samenkomen raad ik u aan eerst even mij te bellen als u mee wilt doen.
U bent hartelijk welkom!
Namens alle deelnemers Hans Duijm, tel. 5338027.

Inspiratie opdoen, kracht ervaren, zorg delen, verdriet uiten, bemoediging krijgen/geven, leren, bidden, zingen. Dit zijn enkele ingrediënten die zoal aan bod komen op de bijeenkomst van de Vrouwenverdiepingsochtend.
Aan de hand van de boekjes van ‘Essentials’ wordt 1 keer in de maand op de vrijdagochtend thuis bij Margreet Heij gepraat over Bijbelse thema’s.
In het kort zien de ochtenden er zo uit:
Er wordt begonnen met koffie/thee en na het zingen van één of meerdere liederen volgt het kringgebed.
De Bijbeltekst uit het hoofdstuk van het boekje wordt gezamenlijk gelezen en besproken.
Vervolgens kan ieder voor zichzelf nadenken over de aansluitende vragen behorende bij het thema.
Daarna worden elkaars ervaringen uitgewisseld.
Deze ontmoetingen leiden vaak tot prachtige gesprekken c.q. ervaringen en voelen als een warme deken.
Voor meer informatie bel:  Margreet Heij, 055 5334390

Brainstormend over een naam voor de gespreks- en bijbelstudiegroep met een aantal JOngeren uit ZUid-Apeldoorn, werd ineens de naam geboren: JOZUA.

We bestaan sinds de herfst van 1999 en zijn een groep van zo'n 9 á 10 twintigers en dertigers.

Elke twee weken komen we afwisselend op dinsdag- en donderdagavond bij een van de deelnemers bij elkaar. Meestal maken we gebruik van een bijbelstudieboekje met gespreksvragen. Zo nemen we momenteel 'Levenslessen van Jacobus' door van Max Lucado. In het verleden hebben we o.a. 'God gezocht' van Youth For Christ gebruikt en een aantal 'Gemeente Groei Groepstudies'.

Wie zin heeft, kan altijd bij ons aanschuiven. Graag zelfs! Kom gewoon eens een keertje meedoen. We beginnen om 20.00 uur. Graag tot ziens!

Voor informatie kun je mailen naar Jozua: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groetjes, Jozua