De Hofstad, Hofveld 52, 7331 KE Apeldoorn

Telefoon: 055 - 540 11 39
Wijkkas: NL69.RABO.0393.409.376 t.n.v. “PKN Wijkgem. De Hofstad”.

       

Gespreksgroepen

De gebedskring komt elke donderdagavond om 19:15 uur in de Van Galenstraat 19 bijeen.
U bent van harte welkom. Als u wilt, kunt u ook gebedsonderwerpen aan ons doorgeven, ook via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Contactpersoon: Gerda Breeman. Zij is op de hoogte van de locatie waar de gebedskring plaatsvindt.

Eenmaal per maand komt deze groep bijeen bij één van de leden thuis. Tijdens deze avonden zijn we op een eigentijdse en praktische manier met het geloof bezig.
Traditie is ondertussen ook het bakken van oliebollen vlak voor oud en nieuw.
Interesse? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de familie De Boer of de familie Wouters: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De gemeentegroeigroep is een gespreksgroep om met elkaar te groeien in geloof en gemeenschap. Wij komen meestal bij elkaar op de eerste vrijdag van de maand tussen 13.30 en 15.30 uur bij een van de deelnemers aan huis. Als gespreksonderwerp gebruiken we materiaal van het Evangelisch werkverband. In maart 2020 zijn we gestart met: “Dit is mijn
lichaam”, de kracht van samen geloven in een verbrokkelde samenleving. Naast studie besteden we ook tijd voor aandacht voor elkaar om zo met elkaar mee te leven. Het protocol is hierbij dat alles wat wordt gedeeld binnen de groep blijft. Iedereen is welkom om mee te doen. Bel dan even naar mij voor de plaats van bijeenkomst, tel. 5338027.
Namens de deelnemers, Hans Duijm

Inspiratie opdoen, kracht ervaren, zorg delen, verdriet uiten, bemoediging krijgen/geven, leren, bidden, zingen. Dit zijn enkele ingrediënten die zoal aan bod komen op de bijeenkomst van de Vrouwenverdiepingsochtend.
Aan de hand van de boekjes op de 2e woensdagochtend van de maand vanaf 8.45 uur thuis bij één van de leden gepraat over Bijbelse thema’s.
In het kort zien de ochtenden er zo uit:
Er wordt begonnen met koffie/thee en na het zingen van één of meerdere liederen volgt het kringgebed.
De Bijbeltekst uit het hoofdstuk van het boekje wordt gezamenlijk gelezen en besproken.
Vervolgens kan ieder voor zichzelf nadenken over de aansluitende vragen behorende bij het thema.
Daarna worden elkaars ervaringen uitgewisseld.
Deze ontmoetingen leiden vaak tot prachtige gesprekken c.q. ervaringen en voelen als een warme deken.
Voor meer informatie kunt u Margreet Heij (055 5334390) bellen.

Brainstormend over een naam voor de gespreks- en bijbelstudiegroep met een aantal JOngeren uit ZUid-Apeldoorn, werd ineens de naam geboren: JOZUA.

We bestaan sinds de herfst van 1999 en zijn een groep van zo'n 9 á 10 twintigers en dertigers.

Elke twee weken komen we afwisselend op dinsdag- en donderdagavond bij een van de deelnemers bij elkaar. Meestal maken we gebruik van een bijbelstudieboekje met gespreksvragen. Zo nemen we momenteel 'Levenslessen van Jacobus' door van Max Lucado. In het verleden hebben we o.a. 'God gezocht' van Youth For Christ gebruikt en een aantal 'Gemeente Groei Groepstudies'.

Wie zin heeft, kan altijd bij ons aanschuiven. Graag zelfs! Kom gewoon eens een keertje meedoen. We beginnen om 20.00 uur. Graag tot ziens!

Voor informatie kun je mailen naar Jozua: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groetjes, Jozua