De Hofstad, Hofveld 52, 7331 KE Apeldoorn

Telefoon: 055 - 540 11 39
Wijkkas: NL69.RABO.0393.409.376 t.n.v. “PKN Wijkgem. De Hofstad”.

       

KerstavondKerst in de wijk én voor de wijk: met elkaar op zoek naar het Licht.

Als wijkgemeente willen we Kerst vieren met iedereen die dat wil. Kerkelijk, niet kerkelijk, jong en oud. Dit jaar hebben we hiervoor, samen met De Samuelkerk, Groot Nieuws Gemeente, Molukse Gemeente G.J.P.I.N., De Sleutel en Het Leger des Heils, een Kerstwandeling door de wijk georganiseerd. Tijdens de wandeling kan het Kerstverhaal op een bijzondere en voor iedereen toegankelijke manier beleefd worden. We volgen De Ster en gaan op weg naar Bethlehem. Onderweg is er koffie voor de ouders en limonade voor de kinderen.
De start van de wandeling is tussen 18.30-19.00 uur op het voorplein van De Hofstad met een echte inschrijving net als in het Kerstverhaal. De Kerstwandeling eindigt met samenzang bij de stal in de kerkzaal van De Hofstad. Voor iedereen is daar warme chocolademelk en zijn er lekkernijen. Voor de kinderen is er ook nog een verrassing bij terugkomst in de kerkzaal.
Voor degenen die niet in de gelegenheid zijn om mee te wandelen, is er een prachtig programma in de kerkzaal. Dit begint om 19.00 uur.
Nodig buren, vrienden en familie uit en kom op 24 december naar De Hofstad!